FORTRYDELSESRET:

Der gives 30 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. 
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 30 efter leveringen og være os i hænde seneste 40 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@abhobby.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

VARENS STAND VED RETURNERING:

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til AB Hobby at vurdere varens stand.

REKLAMATIONSRET:

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til AB Hobby i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

AB Hobby dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

AB Hobby
Møltrupvej 19 
7480 Vildbjerg 
TLF: +45 42532504

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.